Pere Vila nou president gironí de Convergència

2012-03-03 18:00

L'alcalde de Llançà i president de CDC a l'Alt Empordà Pere Vila ha estat proclamat aquest dissabte nou president de la Federació de CDC a Girona. Vila, que relleva Eudald Casadesús ha estat proclamat amb el 94% dels vots a favor en el Congrés de CDC a les comarques gironines.

Durant la seva intervenció Casadesús ha volgut agrair a tots els presidents comarcals i militants de Convergència tota la feina feta durant aquests 8 anys en que ell ha estat president. “Han estat 8 anys difícils per Convergència però gràcies a tots vosaltres que heu donat la cara pel partit, els resultats a les comarques gironines han estat fruit de la feina feta i perquè hi hem estat a les verdes i a les madures. Això és el que ens ha donat la força per recuperar la confiança de la gent”.

Per la seva part Pere Vila ha destacat “estem en el millor moment de la historia de CDC però això no ens ha de fer caure en el parany de creure’ns els millors. Ara es el moment nostre però sempre hem de mirar l’horitzó. Jo i l’executiva tenim un repte: fer-ho millor de com ens ho hem trobat”.