Peralada protagonista dels 'Quaderns de la Revista de Girona'

2015-06-18 11:00

Aquest divendres, 19 de juny, a les 7 de la tarda, al Centre de Turisme Cultural Sant Domènec de Peralada tindrà lloc la presentació d’una nova monografia de la col·lecció «Quaderns de la Revista de Girona», dedicada al municipi de Peralada i escrita per Inés Padrosa. 

Aquest llibre és el número 177 de la col·lecció que edita la Diputació juntament amb l’Obra Social “la Caixa”. La monografia vol ser un itinerari geogràfic de descoberta del municipi de Peralada a través de la seva història, des dels primers assentaments i l'època ibèrica fins a dia d’avui. S'hi descriuen les característiques generals i els elements més destacats del municipi, com també els aspectes històrics, socials, econòmics, literaris, artístics, lingüístics i científics que s’hi associen.

La presentació serà a càrrec d'Antoni Solà, diputat de Cooperació Local de la Diputació en funcions; Carles Juanola, director de Banca d’Institucions a Girona de CaixaBank; Pere Torrent, alcalde de Peralada; Joan Domènech, director de la col·lecció «Quaderns de la Revista de Girona»; Mònica Lladó, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Peralada; Joan Padern, exalcalde de Peralada, i l'autora del llibre, Inés Padrosa.