Peralada inaugura un parc de salut i un nou punt TIC

2011-02-02 08:00

Peralada estrenarà aquest dimecres 2 de febrer, el parc urbà de salut, que s’ha instal·lat al pati del futur Centre Sociosanitari. La inauguració que tindrà lloc a les 11 del matí, coincideix amb l’inici de les classes de dinamització d’aquest parc, l’objectiu del qual, és promoure i facilitar la pràctica d’activitat i exercici físic i d’aquesta manera, contribuir a reduir el sedentarisme. Les dinamitzacions començaran el mateix dimecres, i es duran a terme tots els primers dimecres de mes, de les 11 a les 12 del migdia.

La instal·lació i dinamització d’aquest projecte l’ha promogut a terme l’Ajuntament de Peralada amb la col·laboració de Dipsalut, que és l’organisme autònom de salut pública de la Diputació de Girona.

 D'altra banda entra en servei el nou punt TIC a Peralada forma part de la xarxa de Punts TIC de la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de fomentar l’ús de les noves tecnologies de la informació i comunicació. D’accés públic i gratuït, està dotat amb 7 ordinadors que gaudeixen de connexió a Internet. Properament s’impartiran cursos d’iniciació a l’ús de les TIC destinats a la gent de la tercera edat del municipi. El Punt Tic està ubicat a l’Espai Jove de Peralada, on s’ofereix informació, orientació i assessorament a través del seu Punt d’informació Juvenil, posant a l’abast tota classe de recursos i informació per als joves.