Peralada celebrarà la Festa de Sant Martí del 8 a l'11 de novembre

2013-11-05 18:00

El proper cap de setmana del 8, 9, 10 i 11 de novembre se celebra a Peralada la festa Major de Sant Martí. Per primer any la festa comptarà amb uns pregoners, i, els encarregats en aquesta ocasió seran la Pubilla i l’Hereu de Catalunya 2013. Els actes de pubillatge seguiran dissabte amb l’elecció dels nous representants de Peralada i Vilanova de la Muga i es completarà amb una cercavila on es presentarà la futura Colla de Capgrossos de Peralada. 

Els més petits tindran festa assegurada el dissabte a la tarda amb l’actuació d’El Pot Petit i la Melmelada Band i com que la festa s’allarga el dilluns, 11 de novembre, s’ha preparat un taller d’arqueologia per conèixer el passat iber de Peralada. 

Per conèixer millor la història de la vila i els seus protagonistes, també es farà una xerrada sobre el frare Francesc Talet a càrrec de l’historiador badaloní Carles Díaz.

Del programa també destaca el ball amb El Tren de la Costa i Crossing el divendres a la nit al Centre Social. Diumenge hi haurà concert i ball amb La Principal de la Bisbal. Dissabte i diumenge, matí i tarda, hi haurà el Parc Multiaventura al pati de l'Espai Jove.