Per Fires proposen dos dies de festes alternatives al Parc Bosc de Figueres

2016-04-21 16:00

Després de l'experiència de l'any passat, membres de diverses entitats de la ciutat de Figueres s'han organitzat per tirar endavant una proposta d'activitats culturals, reivindicatives i d'oci. Es duran a terme durant dos dies al Parc Bosc de Figueres, el mateix indret que l'any passat. 

L'objectiu de les persones i entitats que estan al darrere d'aquesta proposta és reivindicar unes festes més populars, en les que les iniciatives surtin de la participació activa de les entitats, organitzacions i persones que teixeixen la ciutat, i amb un caire reivindicatiu. Es tracta de crear espais d'oci, a través de l'autoorganització, de la ciutat i per a la ciutat. 

El dissabte dia 30 d'abril a les 12 del migdia s'iniciarà l'activitat, amb vermut amb les DJ MdL, taller de teles acrobàtiques, dinar de El petit xef del Bar de La Cate, teatre infantil i taller de nines de llana. A la tarda també es comptarà amb la presència de IAEDEN presentant la seva campanya "Salvem l'Empordà de Purins" i amb membres de la plataforma Alto el Foc a l'Albera amb els que parlarem de les conseqüències de la militarització a la nostra comarca. Al vespre hi haurà concert amb Bertu i després sardinada popular i sessió amb DJ Lion Ant, a càrrec del Xiringuito X.

El diumenge l'activitat començarà amb la manifestació pel dia del treball a la part baixa de la Rambla, que anirà recorrent els carrers de la ciutat fins a arribar al Parc Bosc. La primera activitat serà a la 1 amb els parlaments dels diferents sindicats de base actius a la nostra comarca. Tot seguit, el DJSisí Sound System ens acompanyarà mentre fem el vermut i acabem de preparar l'arrossada popular, vegetariana i a la voluntat. Per acabar, se celebrarà un cafè­tertúlia amb membres de la Plataforma contra el TTIP.

Podeu trobar més informació al Facebook de les Festes Alternatives i Populars.