Penélope, Anna Andreu i Lil Russia entre els protagonistes del cicle 66Butaques de La Cate

2020-12-22 19:30

El cicle d’acció musical 66Butaques de La Cate de Figueres presenta la segona edició amb artistes com Anna Andreu, Penélope, Jorge da Rocha, Lil Russia & Jahzzmvn i Flamaradas.

Tot i els contratemps i dificultats causades per la crisi sanitària, La Cate aposta per aquest projecte nascut el mes d’octubre de 2019, que en aquesta segona edició manté l’esperit alternatiu i de proximitat que el caracteritza, amb una programació eclèctica pensada per a tot tipus de públic i amb un doble denominador comú: la qualitat i l’originalitat. 

De gener a juny de 2021, el tercer divendres de cada més La Cate de Figueres acollirà sis propostes musicals ben diverses que inclouen el pop melòdic de la banda emergent figuerenca Penélope (22 de gener), la delicadesa i solidesa de la veu d’Anna Andreu (19 de febrer), l’expressivitat del contrabaixista portuguès Jorge da Rocha (19 de març), els sons urbans i combatius del rap de Lil Russia & Jahzzmvn (16 d’abril) i els ressons de copla, tango i rock andalús de Flamaradas (21 de maig). Finalment, la segona edició del cicle culminarà el mes de juny amb un concert sorpresa gratuït i a l’aire lliure, amb el qual es donarà pas a l’estiu i es celebrarà el començament del bon temps després d’un any difícil i complicat per tothom. 

Tota la informació de les sis actuacions de la segona edició i la compra d’entrades ja estan disponibles a la pàgina web del cicle www.66butaques.cat.

Anna Andreu actuarà a La Cate el 19 de febrer