Pau Donés i Albert Pla també cantaran en l'homenatge a Joan Trayter al Jardí

2012-03-12 18:00

El cartell d'artistes que participaran en el concert de record a Joan Trayter que es farà el dia 23 al Jardí de Figueres es va engruixint. Entre els darrers que han confirmat la seva assistència s'hi troben dos músics que han enregistrat alguns dels seus discos a Music Lan. Es tracta d'Albert Pla i el líder de Jarabe de Palo Pau Donés.

El concert s'estructura com una successió d'actuacions amb una trentena de cançons on els artistes interpretaran una o dues peces. Un dels atractius és la reunió del grup del que va formar part Joan Trayter com a teclista a la dècada dels noranta, els Dígit Arts. Els cinc components del grup Jordi Solé (guitarra), Ferran Guillamet (bateria), Adam Viusà (baix), Dani Hernández (saxo) i Jordi Rubau (veu i piano) comptaran amb diverses col·laboracions com Jordi Armengol (guitarra), Lídia Blánquez (teclats) o Lluís Escuadra (piano).

Entre els artistes confirmats s'hi troben també Quimi Portet, Jofre Bardagí, Mònica Green, Joanjo Bosk o l'Orquestra de Cambra de l'Empordà. El concert començarà a les 21:30 i l'entrada és gratuïta.

El concert està organitzat per un grup d'amics del músic amb la col·laboració de Music Lan i l'Ajuntament de Figueres. L'acte col·lectiu  vol servir per commemorar la figura de l'enginyer de so empordanès, deu anys després del seu traspàs.