Pastissers i flequers artesans es converteixen en professors per un dia a l'Escola d'Hostaleria

2011-02-09 16:00

L'Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà, l'Associació de Pastissers Artesans de la Província de Girona i els Flequers Artesans de les Comarques Gironines han arribat a un acord per tal d'incorporar professionals del sector com a professors de l'aula de Pastisseria i Fleca de l'Escola.

De la mateixa manera que el programa "Cuiners a l'Aula" pretén donar una visió dels professionals del sector als alumnes de cuina de l'Escola, aquest acord té com a objectiu convertir professionals del sector de la pastisseria i fleca en professors per un dia, aportant la seva experiència i coneixements als alumnes. Cada dia, un flequer o un pastisser, per torns, s'incorporarà a l'aula i, juntament amb el professor de l'escola, ensenyarà la seva visió personal de la professió. Aquest tipus de formació que comença avui dimecres permet enriquir molt la formació i experiència dels alumnes de l'Escola.

Aquest acord és un pas endavant per coordinar escola i empresa, aportant l'experiència i la professionalitat del sector a l'aula, allà on millor poden aprofitar els coneixements els futurs professionals de la comarca. Sens dubte, un esforç per part dels membres dels Gremis de Pastissers i Flequers que és digne de reconeixement, més encara si tenim en compte que els professionals aporten la seva experiència de forma desinteressada.