Pares i alumnes del Montserrat Vayreda de Roses es manifestaran el dia 7

2010-08-23 20:59

L'AMPA de l'escola Montserrat Vayreda de Roses convoca a pares, alumnes, mestres i ciutadania en general a una concentració al terreny de la Vinyassa, al costat del camp de futbol, el proper dia 7 de Setembre, dia d’inici del curs escolar, a les 9 del matí, en senyal de protesta pel retard que està patint la construcció de l’escola definitiva.

En una nota feta publica avui expliquen que "convoquem els pares i alumnes i mestres a dirigir-se a aquest emplaçament per a començar el curs escolar en lloc de fer-ho als mòduls prefabricats on es troba la nostra escola de forma provisional i indefinida, representant d’aquesta manera el que volíem que fos l’inici d’aquest curs escolar: en el seu emplaçament definitiu i unes instal·lacions adequades. Amb aquest acte, pretenem també cridar l’atenció de la societat sobre la situació de la l’Escola Montserrat Vayreda de Rose"s.

Els convocants es queixen que "l’escola ha estat en dos emplaçaments diferents, i sempre en mòduls prefabricats des de la seva creació ara farà sis anys, sense comptar amb unes instal·lacions adequades ni en termes d’espai, ni d’equipament, ni de condicions de confort.Ssegons la previsió més optimista del Departament, potser l'any que ve 2011 ens acceptin la construcció de l'escola en acord de govern. Després d'aquest tràmit se sol tardar encara uns 2 anys fins a inaugurar l'escola, és a dir, que parlaríem de l'escola d'obra per al curs 2013-2014. En aquests termes la primera promoció íntegra de l'escola (que va començar a P3 en mòduls) estrenaria l'escola fent sisè, és a dir, hauran passat tota l'educació infantil i la primària en mòduls prefabricats".

L'AMPA ha decidit emprendre accions de protesta reiteratives per pressionar el Govern i obtenir la construcció de l'escola el més aviat possible. La primera d'aquestes accions serà començar el dia 7 on hi hauria d'haver l'escola d'obra.