Papiroflèxia solidària amb el Japó des del Museu del Joguet

2011-04-06 17:00

Coincidint amb l’exposició dels estels japonesos KOÏ-NOBORI en homenatge i solidaritat amb el poble del Japó, el Museu del Joguet de Catalunya i l’Associació Figuerenca Amics del Japó us conviden als tallers de papiroflèxia de solidaritat amb el Japó, dirigits per Yuko Kato, que tindran lloc a la Sala Brossa-Frègoli del Museu el dissabte 9 d’abril de 4 a 7 de la tarda i el diumenge 10 d’abril de 10 a 13 del matí.

Amb el taller de papiroflèxia es volen crear mil grues de paper entre tots els participants, ja que una llegenda japonesa diu que, amb la confecció de mil grues de paper, es pot demanar un desig. Com en el cas dels tallers per a la pau realitzats fa uns anys, aquesta vegada es faran grues de paper desitjant la ràpida recuperació del poble japonès i s’enviaran al Japó per presentar el suport dels amics del Museu del Joguet.

Durant els propers tres mesos, es poden dur les grues de paper fetes a casa, a l’escola, entre amics, etc. al Museu del Joguet de Catalunya, que s’encarregarà d’enviar-les al Japó al final del mes de juny.

Per ajudar les víctimes del terratrèmol de Japó, podeu enviar el missatge JAPON al 28077 i l’import del missatge (1,2 euros IVA inclòs) es destinarà íntegrament a l’Emergència de Creu Roja (vàlid per a qualsevol operador).