Palau-saverdera posa en marxa el Tapa Verdera els dies 8 i 9 de juny

2013-06-05 08:30

L'Ajuntament de Palau-saverdera i diferents establiments turístics de la població organitzen la primera edició de la Tapa Verdera els dies 8 i 9 de juny. Aquesta activitat persegueix dos objectius: donar a conèixer l'oferta dels establiments turístics que treballen al poble i, a la vegada, donar a conèixer els principals llocs d'interès turístic als veïns de Palau i a la gent de fora del poble.

Per satisfer el primer objectiu, els establiments col·laboradors oferiran piscolabis gratuïts i tapes a preus econòmics als visitants. Per tal de complir el segon objectiu, l'historiador Arnald Plujà oferirà visites guiades a diferents espais del poble, tant dissabte com diumenge.

Els participants recolliran un mapa a l'entrada del poble i l'hauran de retornar amb un segell de cadascun dels establiments col·laboradors que certificarà que el titular del mapa ha fet tot el recorregut i que ha consumit com a mínim una tapa a cada establiment.

Només les persones que entreguin el mapa amb tots els segells entraran en el sorteig de:

· Un cap de setmana per a dues persones a la casa de turisme rural ca l'Enric
· Dues garrafes d'oli de can Rafalet
· Un menú degustació per a dues persones al Terranova Espai Gastronòmic
· Un arròs de l'Empordà amb cabra de mar per a dues persones al restaurant del Centre Cívic
· Un menú de peix (marisc i suquet) per a dues persones al restaurant Rhodas
· Un dinar per a dues persones al bar-restauarant Ca la Júlia

La Tapa Verdera es farà dissabte, de 10h a 13h i de 17h a 20h; i diumenge, de 10h a 13h.

Les visites guiades per l'Arnald Plujà començaran amb una visita a l'església romànica de Sant Joan (10.30h) i continuaran amb visites al museu rural de Can Caussa, la sala Vilamarí, la torre del Rellotge (antic castell de Palau) i la font de Dalt.