Palau-saverdera inaugura el nou camp de futbol

2011-08-26 21:00

El diputat de Cooperació Esportiva de la Diputació de Girona, Antoni Guinó, ha participat avui en l’acte d’inauguració del nou camp de futbol i en la col·locació de la primera pedra del poliesportiu de Palau-saverdera, en el marc de la I Festa de l’Esport del municipi. A l’acte, hi ha participat també el director del Consell Català de l’Esport, Albert Marco i l’alcalde de Palau-saverdera, Narcís Deusedas.

El projecte de reforma del camp de futbol de Palau-saverdera ha tingut un pressupost de 485.000 euros, dels quals la Diputació de Girona n’ha aportat 120.000. Les obres han consistit a col·locar gespa artificial, renovar l’enllumenat, posar un marcador electrònic, banquetes noves i a reformar els vestidors. També s’ha posat, al voltant del camp, una tanca perimetral per protegir el terreny de joc de possibles destrosses causades per senglars.

L’acte ha servit també per col·locar la primera pedra del poliesportiu i la inauguració del camp de futbol. Tot seguit hi haurà partits de futbol de les diferents categories del club de futbol, i es farà l’entrega de les medalles commemoratives de la I Festa de l’Esport.

Foto: Miquel Millan