Paco Pérez porta la cuina japonesa aquest estiu als Jardins del Castell de Peralada amb Shiro

2020-06-25 19:00

A partir de dimarts, 7 de juliol el Castell Peralada proposa una nova oferta gastronòmica. Es tracta de Shiro by Paco Pérez Asian Cuisine, que estarà situat als Jardins del Castell durant aquest juliol i agost. Shiro que significa “Castell” en japonès, té un vincle inequívoc amb Peralada. 

Una de les grans fonts d’inspiració del reconegut xef Paco Pérez son els seus viatges pel món. I si hi ha un continent que l’ha seduït especialment, aquest és Àsia. Els mercats de Tokyo, els aromes dels carrers de Singapore o Bangkok, les espècies de Hanoi o l’avantguarda gastronòmica de Seül marquen la seva trajectòria i l’han animat a crear una proposta informal, el Shiro Peralada, en la que plats japonesos, vietnamites, coreans o tailandesos es fusionen amb ingredients mediterranis. 

Tal com comenta en Paco Pérez, “En el transcurs del temps, la cultura ha viatjat per terra, mar i aire, portant nous productes desconeguts per la gent. Shiro és l'idea de portar a casa nostra tots els records dels nostres viatges, de les vivències viscudes a través d'allò tan antic com és la cuina”.

La carta estarà estructurada d’una forma creativa. Un sushi amb molta personalitat, les ostres que proposen un gran viatge, la carn de Wagyu o el chilli-llamàntol son només alguns exemples del que ens proposarà el Paco.

El Shiro obrirà al públic el dimarts, 7 de juliol amb horari nocturn, cada dia de 20.00 – 24.00 hores i tancarà el divendres, 31 d’agost, i amb un preu mig de 45 - 50 €. Per a més informació www.shiroperalada.com