Pablo Guirao Trio també guanya el concurs Intro a Girona

2012-10-30 11:00

Després de guanyar el concurs Joan Trayter a l'Embarraca't de Figueres el grup de Roses, Pablo Guirao Trio també ha guanyat la sisena edició del Concurs Intro 2012 a les Fires de Girona. 

La freda nit de diuemnge a l'escenari de la Copa no va ser un impediment per els tres grups finalistes que, a mida que anaven pujant a lʼescenari, van anar escalfant-se. Primer va ser Hard Buds, un grup gironí amb molta força que van descarregar tot el seu rock dur amb una energia impressionant i un so a tronador. Els van seguir Born 54 amb el seu folk pop dʼautor, amb molt bones lletres i melodies que enganxen a la primera que les escoltes. I com si ja fos una premonició dʼallò que tenia que passar, al final, en últim lloc, va sortir Pablo Guirao Trio, com el seu nom indica, amb la formació més reduïda de la final però que va saber fer-se seu el concurs, la final i lʼescenari amb una demostració dʼactitud i, sobretot, molta força.

Després de les semifinals a La Bombolla, de tres dies de formació tècnica aprofitant la infraestructura de La Casa de la Música i una magnífica final, Pablo Guirao Trio disfrutarà dels premis que Intro aporta al grup guanyador: assessorament per part d’una productora, enregistrament de dos cançons als estudis Ground de Girona, creació dʼun web promocional a càrrec d' Els Altres, organització de les xarxes socials i una gira de 5 concerts per la província són alguns dels premis.