Pablo Casado fa costat a Maria Àngels Olmedo a Figueres

2021-02-02 17:00

El president del Partit Popular ha visitat avui el municipi de Figueres, on ha reivindicat el decàleg de mesures del Pla de Xoc Turístic del PP.

Ha manifestat que el PP “ha complert amb Girona” després de recordar que fa dos anys, un govern popular va finalitzar la connexió amb la frontera francesa d’alta velocitat i reclama el baixador a l'aeroport de Girona.

Casado ha denunciat que Girona sigui la segona província espanyola en nombre d'ocupacions il·legals i ha exigit al Govern que no demonitzi al sector turístic del qual depèn directa i indirectament el 30% de la riquesa nacional.

Durant el transcurs de la jornada la candidata per Girona, Maria Àngels Olmedo, ha manifestat que és de suma importància exercir el dret a vot, recordant a l'electorat el procediment de vot per correu. Ha remarcat que la data límit per poder votar a través de correu s'acosta i que és molt important acudir a les urnes.

Davant la Torre Galatea ha destacat la importància de Figueres com a ciutat gastronòmica, cultural i comercial, remarcant les dificultats que tenen aquests sectors en aquests moments.