Oriol Aguilà assumeix la direcció del Festival Castell de Peralada

2010-08-19 11:55

Tot just acabada de finalitzar la 24ena. edició del Festival Internacional de Música Castell de Peralada, i amb una primera valoració que es podria qualificar de molt satisfactòria pel que fa a la resposta del públic a les propostes presentades damunt de l’escenari de Peralada, tots els esforços es centren ja en el 25è. Aniversari del Festival a celebrar el proper estiu de 2011.

Amb la finalitat doncs de liderar aquesta 25ena. edició del Festival Castell de Peralada així com d’establir un pla estratègic que reforci i consolidi aquest Festival de reconeguda trajectòria internacional i membre homologat de l’Associació Europea de Festivals, Oriol Aguilà pren el relleu de Joan Maria Gual, reconegut professional que amb una dilatada carrera en el mon de les arts escèniques ha dirigit el Festival en les seves darreres quatre edicions.

Oriol Aguilà, nascut al Masnou al 1963, és llicenciat en Historia de l’Art per la Universitat de Barcelona i diplomat en alta direcció d’empresa per ESADE. Ha estat director de mecenatge del Gran Teatre del Liceu durant la seva reconstrucció i elsseus deu primers anys de funcionament, període durant el qual va assumir també les àrees de comunicació, marketing, audiovisuals i relacions institucionals. Des del maig de 2009, és director d’estratègia i marca de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals formant part del comitè de direcció del Grup. Es professor convidat de diversos programes de master i postgrau de gestió cultural.