Organitzen un taller de coreografia de lluita medieval a Castelló d'Empúries

2013-08-08 13:00

Els diesl 21, 23, 26, 28, 30 d’Agost i el 3 de setembre de 20h a 22h es durà a terme a la Sala Municipal de Castelló d'Empúries un taller gratuït de coreografia d'esgrima teatral. L’objectiu de l'Ajuntament de Castelló és que els assistents al Taller acabin representant la coreografia apresa, en el decurs del XXIII Festival Terra deTrobadors els dies 6, 7 i 8 de setembre de 2013.

Els assistents al taller hauran de portar roba còmoda, soferta i calçat esportiu tancat. També guants tipus pell sense folre, llibreta i bolígraf i es recomana càmera del mòbil per gravar seqüències (facilita l’estudi de la coreografia). Les espases seran a càrrec de l’organització. És important tenir present que els interessats a participar en aquest taller no han de patir cap lesió o malaltia que els inhabiliti en els esforços.

L’assistència a la totalitat dels dies de taller i als 3 dies de representació dins el Festival Terra de Trobadors, és vital. En aquests tipus de tallers, la comunicació prèvia és fonamental. Si teniu qualsevol dubte (abans de formalitzar la inscripció), podeu escriure a cultura@castello.cat o bé trucar al telèfon 972 158 643.

El període d’inscripció està obert fins el dia 16 d’agost de 2013 amb un màxim de 14 participants.