Organitzen dues jornades per crear i comercialitzar paquets turístics

2013-04-12 12:30

El Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat juntament amb el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, els ajuntaments de Figueres i Castelló d’Empúries i l’associació Empordà Turisme impulsen la creació i la comercialització de paquets turístics, a partir dels recursos i serveis existents al territori, com a nova estratègia empresarial per millorar la competitivitat de les empreses del sector turístic. 

Aquest objectiu es concreta a través del programa “Paquet turístic: el treball en xarxa és una oportunitat de negoci?”. El programa inclou una jornada sobre noves estratègies empresarials en l’àmbit del turisme i un workshop entre diferents agents i serveis turístics.

La jornada tindrà lloc el proper dimecres 17 d’abril a Figueres, a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Empordà i té el programa següent:

10:00 h Benvinguda. Joaquim Felip, vicepresident del Consell Comarcal de l’Alt Empordà.
10:15 h Presentació de la jornada. Ferran Roquer, director dels Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació a Girona.
10.45 h Marc jurídic de la comercialització de producte turístic. Joan Domènec Abad, subdirector general d’Ordenació Turística.
11:30 h Una experiència empresarial en la creació i comercialització de producte turístic. Jaume León, director general de l’empresa Tu i Lleida.
12.15 h Pausa
12:30 h El rol de les oficines de turisme en la dinamització empresarial del territori. Philippe Verdoodt, responsable de l’oficina de turisme de Llançà.
13:00 h Conclusions de la jornada. Manuel Toro, regidor de l’Ajuntament de Figueres.
13:30 h Cloenda. Joaquim Felip, vicepresident del Consell Comarcal de l’Alt Empordà. 

El workshop tindrà lloc el dijous 25 d’abril a l’oficina de turisme d’Empuriabrava, a Castelló d’Empúries (Avda. Pompeu Fabra, s/n). Tindrà aquest programa: 

9:30 h Inici. Taules de treballs per crear paquets turístics: trobada entre les empreses i entitats d’activitats turístiques (esportives, museus, centres culturals, parcs, guies, cellers, allotjaments i restaurants), amb l’objectiu de crear paquets turístics. 

14:30 h Cloenda