Oncolliga recapta 1.000 euros en la Baixada a peu des de Mas Ventós a Vilajuïga amb la lluna plena

2019-08-19 13:00

La delegació d’Oncolliga de Vilajuïga, Pedret i Marzà i Palau-Saverdera va recaptar 1.004,30 € durant l’11a edició de la Baixada a peu des de Mas Ventós a Vilajuïga amb la lluna plena. Aquesta va tenir lloc el passat divendres, 16 d’agost, i va reunir un total de 190 persones. 

En l’acte també va col·laborar el Grup Excursionista Capgirell de Vilajuïga, que va organitzar la pujada fins a Mas Ventós, en la que van participar 50 persones. La resta de participants van pujar-hi amb autobusos que sortien des de Vilajuïga. Un cop dalt, l’organització va preparar un sopar que incloïa un entrepà, un tall de coca i una fruita. 

Els participants van començar la baixada cap a les 10 de la nit, quan va sortir la lluna, i van arribar quan faltava poc per les 12 de la nit. L’acte va gaudir d’un ambient festiu i lúdic, alhora que va permetre la pràctica esportiva.  

L’organització vol agrair la col·laboració de tots els participants per la seva aportació benèfica, i per fer un any més que aquest acte solidari sigui una festa. Aquest any la baixada s’ha inclòs dins les Jornades Culturals i de Lleure que organitza l’Ajuntament de Vilajuïga del 14 al 25 d’agost.