ONCE i Ajuntament de Figueres signen un conveni per a la millora de la mobilitat i la creació de llocs de treball per a discapacitats

2014-04-16 17:00

L’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, i el sots delegat territorial de la ONCE a Catalunya, Àngel Àvila, han signat un conveni pioner entre una administració i l’entitat a les comarques gironines.

Les dues parts, compromeses en aconseguir augmentar els nivells de benestar social de la població figuerenca -especialment el de les persones amb discapacitat-, han signat el document aquest matí a l’Alcaldia. En el conveni es plasma el compromís de definir un marc general de col·laboració que permeti la futura concreció d’acords en matèria de millora de la mobilitat i accessibilitat, transport públic i les infraestructures de la ciutat. A més, també es treballarà en la creació de llocs de treball per a persones discapacitades i el desenvolupament de la seva inclusió social.

L’alcaldessa Marta Felip valora que “Figueres sigui la primera ciutat de la demarcació en signar aquest conveni amb l’ONCE. Un document amb objectius importants, i al mateix temps, que s’han d’anar treballant de forma continuada”. Per aixó, afegeix Felip, “el proper pas passa per constituir una comissió entre les dues parts per fer un seguiment de les feines a realitzar”.

La comissió es reunirà un mínim de dues vegades a l’any.