Olmedo vol lluitar contra els pisos pastera i prohibir la construcció de nous centres de culte a Figueres

2019-05-15 18:30

El Partit Popular de Figueres ha presentat el seu programa electoral destacant que "el que necessita ara la ciutat, no són polítics, sinó gestors". Han afegit que "les promeses són paper mullat i que el que cal ara són solucions". Així han volgut presentar un equipliderat per Maria Àngels Olmedo "amb gran experiència com a regidora i molt conscient de les mancances del municipi".

Entre les propostes realitzades pel PP s'incideix en el tema de la seguretat "Figueres necessita més presència d’agents al carrer i augmentar el nombre d’efectius de la Guàrdia Urbana. Més protecció a la víctima i menys al delinqüent. Lluita contra els pisos pastera i la concentració massiva d’immigrants. Control exhaustiu de les ocupacions i canvis rigorosos en l’empadronament". També s'ha remarcat que "l’ajuntament no facilitarà cap edifici ni espai públic per a la ubicació de centres MENA i que es prohibirà obrir nous centres de culte a la ciutat".

Destacar també, el pla de mesures proposat per l’equip d’Olmedo, per estimular la reforma d’habitatges i façanes en deteriorament, mitjançant ajuts econòmics. Incentivar amb avantatges fiscals l’edificació i/o neteja dels solars buits perquè "el que cal ara és lluitar per tenir una ciutat neta, aplicant les sancions necessàries". 

Com a propostes ambicioses, el PP exigirà a la Generalitat que es construeixi la segona Residència de Gent Gran, la segona Biblioteca i també l’escola Carme Guasch. Finalitzar les obres del Casino Menestral, la defensa del projecte de la Sala Edison i la promoció del Castell de Sant Ferran perquè sigui un retorn per a la ciutat. 

Pel que fa a esports, Olmedo ha volgut prioritzar el cobriment de la piscina exterior i de les tres pistes poliesportives, nous vestuaris a totes les zones esportives i la rehabilitació de la pista d’atletisme.