Olmedo repetirà de candidata del PP a Figueres

2019-01-16 11:30

Maria Àngels Olmedo tornarà a ser la cap de llista del PP a les eleccions municipals del mes de maig a Figueres. Ja ho va ser a les eleccions del 2011 i del 2015 i actualment compta amb dos regidors al consistori figuerenc.

El president provincial del Partit Popular de Girona, Enric Millo, ha explicat que “en les seves primeres reunions, el Comitè Electoral del PPC ha aprovat que Maria Àngels Olmedo sigui la cap de llista per Figueres i Manel Escobar el de Roses. Àngel Vila ho serà per Palafrugell, Sebastián Mateo a Castell-Platja d’Aro i Joan Solés a Palamós”. El Comitè Electoral Nacional del PP ja va aprovar al desembre que Concepció Veray serà la cap de llista del PPC per Girona

Enric Millo ha remarcat que “els primers caps de llista que hem donat a conèixer, que combinen renovació i experiència, són els millors candidats per a aquestes localitats” i ha anunciat que “en les properes setmanes donarem a conèixer els noms de la resta de caps de llista del PPC de Girona”.

Per últim, Millo ha assegurat que “treballarem molt dur per aconseguir millorar els resultats de les últimes eleccions municipals i augmentar d’aquesta manera la presència del partit als ajuntaments  gironins, molts dels quals malauradament van ser segrestats pels partits independentistes fa quatre anys”.