Olmedo (PPC) considera inacceptable que el barri del Culubret de Figueres segueixi patint problemes greus d’inseguretat

2011-03-24 08:30

La candidata del PPC a l’Alcaldia de Figueres, Mª Angels Olmedo va visitar ahir el barri del Culubret. Durant la visita Olmedo es va reunir amb veïns de la zona els quals li varen traslladar la seva preocupació en relació als problemes d’inseguretat que des de fa temps pateixen en aquest barri.

La candidata popular en aquest sentit ha manifestat que “ és inacceptable que a dia d’avui el barri del Culubret de Figueres segueixi tenint els problemes greus d’inseguretat actuals”, i seguidament ha afegit que “fa temps que aquest barri de la nostra ciutat pateix situacions extremes pel que fa a la manca de seguretat i és per això que és incomprensible que de del Govern municipal no s’hagi, encara, posat solució a aquestes situacions”.

Olmedo, que “s’ha compromès a prioritzar les polítiques de seguretat al municipi” si el PPC és “decisiu” en el proper Govern municipal i ha explicat que “ aquesta situació que viu el barri del Culubret fa que en aquests moments a Figueres hi hagi barris de 1era i barris de 2ona i això cal solucionar-ho perquè tots els ciutadans tenen dret a sentir-se i viure segurs al seu municipi sigui quin sigui el barri on viuen”.

La candidata popular considera que la situació actual d’inseguretat a Figueres és culpa de la manca d’accions per part del Govern municipal en aquest àmbit, i en aquest sentit ha dit que “Santi Vila, alcalde de Figueres, al llarg d’aquesta legislatura ha estat més preocupat i pendent de la seva carrera política dins de CiU que no pas pels problemes reals dels figuerencs”.

Finalment Olmedo ha expressat el seu malestar “pel desequilibri existent actualment a Figueres entre els seus barris” i ha explicat que “des del PPC s’està elaborant un programa electoral amb mesures i propostes encaminades precisament a lluitar contra aquest desequilibri, perquè tots els figuerencs es mereixen tenir les mateixes oportunitats, el mateix nivell de benestar i el mateix nivell de prestacions i serveis municipals”. “Viure en un barri o en un altre de la nostre ciutat no ha de convertir-se en un greuge per ningú”, ha conclòs Olmedo.