Octoclubssy convertirà l'envelat de Fires en una discoteca dels 80

2013-04-30 11:00

Quan el passat mes d'agost l'edifici que havia acollit l'Octopussy d'Empuriabrava es va convertir en runes, l'esperit d'aquesta entranyable discoteca dels anys 80 va tornar a renéixer. Una primera festa multitudinària el mes d'octubre va posar de manifest que els joves d'aquella època tenien ganes de ballar i divertir-se amb les cançons que van acompanyar les seves primeres sortides de tarda i nit. 

Amb aquesta mateixa intenció ja són tres les festes que s'han portat a terme adreçades a un públic que ronda de mitjana els quaranta anys i que recorda amb il·lusió una etapa de la seva vida marcada per un ambient discotequer molt diferent al d'avui dia. 

Per això, el proper dissabte 4 de maig, i dins la programació de les Fires i Festes de la Santa Creu de Figueres l'equip d'antics treballadors i amics d'Octo organitzen una nova festa que ens transportarà als anys 80. 

L'envelat de les Fires, que aquest any es trasllada a la plaça del Sol, es convertirà en una grandiosa discoteca on, amb entrada gratuïta, es podrà ballar la millor música d'aquella època on artistes com Michael Jackson, Madonna, Wham, Ryan Paris, Queen i tants d'altres eren els indiscutibles reis de les pistes. 

És una de les novetats de la programació d'aquest any. Per una nit a l'envelat no hi haurà ni una orquestra ni un grup musical. L'escenari serà per un grup de dj's que en els 80 i 90 van passar per alguna de les cabines dels diferents espais d'Octopussy. Així, a més de la música dance, hi haurà moments per al pop-rock del moment amb artistes com Loquillo, Seguridad Social, La Guardia o Sopa de Cabra. 

L'animador de la festa serà Xavier Piera, la persona que fa 25 anys comandava un equip de gent que, setmana rere setmana, organitzava les originals i inoblidables festes de l'Octo.
Des de les 22:30 tothom està convidat a reviure els anys 80 amb “La festa” que promou Octoclubssy i l'Ajuntament de Figueres. Una nova manera de viure la festa major de Figueres pensada per a un públic que ja se sent un xic gran per anar a l'Embarraca't i que no acaba de sentir-se identificat amb un repertori de pasdobles, cúmbies i twist. 

“La Festa” està recomanada per a majors de trenta anys amb ganes de gastar sola a la pista mentre fan el seu “cubata”. 

L'envelat es convertirà en una discoteca amb 30.000 vats de so i 50.000 de llums, amb un xou de làser i altres efectes espectaculars. Hi haurà projeccions i moltes sorpreses en una llarga nit on l'objectiu principal és ballar sense parar.