Obren les inscripcions per a la Campanya d'Alimentació Jove del Consell Comarcal

2013-10-25 08:00

L’àrea de Joventut del Consell Comarcal ha obert el període d’inscripcions per a participar en la 17a Campanya d’Alimentació Jove, dirigida a tots els centres de secundaria de l’Alt Empordà, que es desenvoluparà del 23 de gener al 15 de maig de l’any vinent –tots els dijous- a l’Escola d’Hostaleria. La campanya compta amb el suport de la Secretaria de Joventut de la Generalitat, la Diputació de Girona i l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà.

La campanya, que aquest any ha renovat i millorat els seus continguts, té com a objectius informar i sensibilitzar els joves sobre els hàbits alimentaris saludables i aprofundir en els temes d’alimentació, dieta i nutrició. La sessió inclou dues xerrades, un taller pràctic de cuina i nutrició i un dinar pedagògic al restaurant de l’Escola.

La iniciativa forma part del projecte de salut juvenil del Consell. A la passada edició hi van participar sis centres de secundària d’arreu de la comarca i uns 400 joves d’edats compreses entre els 15 i els 16 anys. Aquesta acció va adreçada principalment als alumnes de 3er i 4t d’ESO dels centres de secundària públics i privats concertats de l’Alt Empordà i respon, paral·lelament, a la necessitat d’informar els joves sobre els valors i l’aportació energètica dels aliments, aconseguint que reflexionin sobre la importància de l’alimentació en la seva salut i sensibilitzar a tots els àmbits educatius en aquest sentit.