Obertes les inscripcions per al Carnaval de Castelló i Empuriabrava dels dies 20 al 22

2015-02-09 14:00

Durant tota aquesta setmana i part de la propera, els interessats en participar en les diferents rues del Carnaval de Castelló d’Empúries hauran de formalitzar les inscripcions al Convent de Santa Clara. Se celebra del 20 al 22 de febrer i aplega en cada edició unes 30 carrosses i uns 3.500 participants. En aquesta edició s’han mantingut les rues com en edicions anteriors tot i que, per petició de les colles, s’ha avançat la rua de divendres a les 9 de la nit.

Així s’enceta la programació a l’Avinguda Carles Fages de Climent d’Empuriabrava el divendres a les 9 de la nit. Un cop finalitzada la rua, la festa continuarà a la Sala Polivalent de Castelló d’Empúries amb discomòbil per a totes les edats.

Dissabte a les 4 de la tarda, a l’aparcament del Pont Vell s’iniciarà la rua infantil que acabarà a la Sala Polivalent amb l’animació de Jordi Patxecu i la colla i una xocolatada popular. A les 10 de la nit de dissabte, es farà la rua principal de Carnaval pels carrers del centre històric amb final a la Sala Polivalent amb ball amb Golden Beat i Hotel Cochambre.

La rua més familiar tornarà a ser a l’Avinguda Carles Fages de Climent diumenge a les 12 del migdia, que acabarà davant del Centre Cívic on es farà el lliurament dels premis d’aquesta edició.

L’Ajuntament insisteix en el fet de recomanar que no es consumeixi alcohol durant les rues i aquest any es repetirà l’acabament de la rua de dissabte nit en el camp davant l’IES Castelló d’Empúries i a partir d’aquest punt estarà prohibida la música. Per aquest motiu, s’ha habilitat un aparcament per poder deixar les carrosses aparcades mentre duri la festa i on no es permetrà música a partir de la una de la matinada.

Igual que l’any passat, l’accés al recinte, serà restringit només a les persones que vagin disfressades correctament i està rigorosament prohibida l’entrada d’ampolles i begudes de l’exterior. En aquest sentit l’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha reforçat el servei de control d’accessos i la seguretat interior de la Sala Polivalent.

La documentació per a realitzar les inscripcions, es pot trobar a la web municipal.