Nova visita nocturna al cementiri de Figueres amb il·luminació d'espelmes

2015-10-26 19:00

Aquest diumenge 1 de Novembre, l’Ajuntament de Figueres organitza una nova visita nocturna al cementiri municipal amb l’objectiu de donar a conèixer el patrimoni històric, cultural i natural d’aquest espai.

La visita començarà a les 7 de la tarda a la Sala d’Actes del Tanatori Vicens, amb dues conferències, una sobre "La mort a l’antiguitat" a càrrec del Doctor Joaquim Tremoleda, i la segona titulada “Reflexions d’un forense sobre la mort. Com morim a Girona?” a càrrec del Doctor Narcís Bardalet.

Tot seguit, a les 8, es procedirà a la visita guiada al cementiri que estarà il·luminat amb espelmes i antorxes amb un recorregut dissenyat, una vegada més, per Bruno Pérez. Els guies d’aquesta particular visita, seràn la historiadora de l’art, Mariona Seguranyes, que explicarà els elements escultòrics més importants del cementiri i la seva història, el biòleg Josep Maria Dacosta, mostrarà la diversitat d’espècies que hi conviuen, i finalment el Doctor Narcís Bardalet seguirà la segona part de la seva conferència sobre el terreny, amb anècdotes i històries dels casos que va portar com a forense a la província de Girona.

Aquesta activitat és gratuïta i és necessària la inscripció a l’oficina de turisme trucant al 972 503 155. En aquest enllaç podeu veure les imatges de la de l'any passat.