Nova concentració per la democràcia a Figueres el diumenge 24 de setembre

2017-09-22 13:00

Aquest diumenge 24 de setembre, des de les 11 del matí, s'ha convocat una nova concentració per la democràcia a la plaça de l'Ajuntament de Figueres. Porta per lema "defensem les nostres institucions" i comptarà amb diverses actuacions i parlaments. Hi haurà castellers, geganters, grallers i xarangues musicals.

Figueres ja va viure una multitudinària concentració aquest passat dimecres al vespre omplint com mai la plaça de l'Ajuntament.

Aquests darrers dies la presència de Policia Nacional i Guàrdia Civil s'ha fet visible a Figueres amb molts vehicles dels dos cossos en l'aparcament d'un hotel i que ha estat molt criticada per bona part de la ciutadania a través de les xarxes socials. Aquest matí el ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, ha comunica al Govern que desplega els cossos de seguretat per donar suport als mossos "en el manteniment de l'ordre". Per la seva part el portaveu del Govern de la Generalitat Jordi Turull ha dit “volen crear un relat per justificar el desplegament policial dient que hi ha manifestacions tumultuoses".