Nou premi pel llibre institucional "Figueres en primera persona "

2010-05-12 15:04

El llibre institucional Figueres en primera persona ha estat distingit amb un nou premi. Aquesta vegada el Gremi d’Indústries Gràfiques de Catalunya, dins la 59 edició del Concurs d’arts gràfiques, ha distingut el llibre figuerenc amb el premi al millor llibre amb impressió ofset. Un reconeixement que ha recollit Gràfiques Ortells, empresa encarregada de la seva impressió.

Aquest és el tercer reconeixement pel nou llibre institucional de l’Ajuntament de Figueres. Setmanes enrera, la prestigiosa revista Visual, magazine de diseño, creatividad gráfica y comunicación, organitzadaora dels Premios Visual 2009, va distingir Figueres en primera persona amb un diploma a la categoria de Llibre institucional/promocional/de empresa. A més, també va ser finalista en la categoria de fotografia.

El llibre, realitzat per encàrrec directe de l’alcalde Santi Vila, és el resultat de dos anys de treball dels dissenyadors Manel Gràvalos, Rosa Llop i del fotògraf Josep Algans. L’objectiu era mostrar la realitat d’una ciutat que, perquè ens la sabem de memòria, no mirem amb prou atenció, i tornar a enamorar-nos de l’escenari on transcorre la nostra vida quotidiana.