Nou blocaires turístics han visitat diferents poblacions de la comarca

2015-05-08 13:00

Nou blocaires especialitzats en turisme, que van participar la setmana passada en el congrés TBEX celebrat a Lloret de Mar, han visitat aquests dies la comarca. El Patronat de Turisme Costa Brava-Girona va demanar als consells comarcals la possibilitat de preparar un programa de visites i experiències turístiques a la zona que es va oferir com a complement del congrés. En el cas de l'Alt Empordà això ha estat possible gràcies a les oficines de turismes de la badia de Roses i a la de Llançà, a més de comptar amb la participació de diverses empreses i l'associació Empordà Turisme.

El grup de blocaires que va visitar la comarca estava format per Jennifer Dombrowski, que registra 100.000 pàgines visitades cada mes; Edwina Dendler amb 2.000 pàgines visitades cada mes al seu bloc; Monika Roozen que registra 21.300 pàgines vistes cada mes; Steph Spencer que té unes 2.000 pàgines visitades cada mes; Krasimir Dimkin amb 2.500 pàgines visitades cada mes; Suzanne van der Veeken que té cada mes un registre de 6.000 pàgines visitades; Carolin Pilligrath amb 4.500 pàgines visitades cada mes al seu bloc; Daphnée Laforest amb un registre de 300 pàgines visitades cada mes i Maria Stroyanova.

El programa de visites i experiències a l'Alt Empordà portava per títol "4 Natural Jewels". Les quatre joies naturals que van conèixer aquests blocaires de viatges va consistir, entre altres, en visites al Maram i al Museu de l'Anxova i la Sal de l'Escala, a una fàbrica d'elaboració d'anxoves també a l'Escala, visites al Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà, activitat de paddle surf a la gola del riu Fluvià guiada per l'escola de vela Fluvià Gola, passejada en barca per Empuriabrava, sortida en caiac, visita a Castelló d'Empúries i Roses, caminades, visita al celler La Vinyeta i participació en un "showcooking".

TBEX és el col·lectiu més gran del món de blocaires de viatges, escriptors de mitjans en línia i creadors de contingut. Al Congrés fet la setmana passada hi van assistir uns 600 blocaires de viatges d'arreu del món. El Patronat de Turisme Costa Brava Girona va presentar la candidatura, per acollir aquesta trobada, en el congrés que l'octubre de l''any passat varen celebrar a Atenes (Grècia). Durant el TBEX, a banda de les conferències centrals,, es van fer ponències paral·leles i sessions de networking perquè els assistents es poguessin interrelacionar, tant pel que fa a blocaires com a empreses i professionals de la indústria.


 

Lloc de cerca