Northern Cellos estrena un clip amb les melodies de Joc de Trons

2019-04-09 18:30

El grup gironí Northern Cellos, a escasos dies de l’estrena de l’anunciada última temporada de la que segurament és la sèrie més seguida de l’história, estrenen un medley de temes de la banda sonora en format videoclip. Les imatges que es poden veure al video s’han gravat en diversos indrets de les comarques gironines, Setcases, Albanyà, Banyoles i com no podia faltar, la ciutat de Girona, on han rodat a les mateixes localitzacions on l’equip de Joc de Trons ho va fer a la sisena temporada. 

Els Northern Cellos són un quartet de violoncels trencador, acompanyat ocasionalment per un bateria, toquen Pop, Rock, Dance, BSO... La proposta del quartet, amb dos músics altempordanesos,  engloba des d’algunes de les millors bandes sonores de la història del cinema i la televisió com temes de Metallica, Gun’s n roses, The Cranberries, Lady Gaga, Bruno Mars, Aviici o David Guetta entre molts d’altres. 

Northern Cellos presenta una proposta refrescant amb instruments elèctrics, per a tots els públics, on tothom podrà reconèixer melodies que ens han acompanyat i fet ballar durant els últims anys.