Normalitat en l’inici del curs escolar a Figueres

2010-09-07 16:13

Els centres de primària i secundària de Figueres han viscut amb normalitat l’inici del nou curs escolar. A la capital de l’Alt Empordà més de 7.200 alumnes han tornat avui a les aules després de dos mesos llargs de vacances. En concret, 4.742 alumnes han tornat a les aules de primària, mentre que 2.463 ho han fet a les de secundària.

 

Durant aquest període vacacional, l’Ajuntament de Figueres ha aprofitat per realitzar diferents inversions en llars d’infants, en centres de primària i en l’escola d’adults. En total s’han invertit prop de 300.000 euros per realitzar actuacions de millora de diferent tipus a tretze centres educatius de la ciutat. Destacar que des de l’inici de mandat, el Govern municipal ha destinat prop d’1.400.000 euros en aquest concepte.

Nova escola
Al llarg d’aquest curs Figueres inaugurarà una nova escola. Es tracta del nou edifici que acollirà el CEIP Parc de les Aigües, actualment ubicat en uns barracons al carrer Rec Arnau, a tocar del Convent dels Caputxins. El nou edifici, ubicat al nou sector Costa Brava, es preveu que estigui acabat el febrer del 2011 i, per tant, el trasllat es podria fer durant aquest curs escolar.

Encara en matèria d’educació, destacar que aquest curs escolar Figueres guanyarà dos centres d’ensenyament més. L’Escola d’Hostaleria, que s’inaugurà en els properes setmanes, i el Centre de Formació Integrat, del qual n’acabaran les obres en els propers mesos.