No Problemo tanca el cicle 'Música al Castell de Llers' amb èxit de públic

2014-08-11 08:00

La música de No Problemo -el blues amb pinzellades de funk i jazz- va captivar ràpidament el públic i van convertir en excel·lent la nit que va tancar dissabte el primer cicle 'Música al Castell de Llers'. Durant tres dissabtes, Llers ha estat a les agendes amb propostes musicals per passar una vetllada molt tranquil·la al voltant de la Torre de l'Homenatge del castell o bé a la Sala Noble, el dia que les tempestes van obligar a fer-ho sota cobert. Les organitzadores del cicle, Nuri Llinares i Anna Admetlla, que estan molt satisfetes del resultat i sobretot de poder obrir a la gent el magnífic espai recuperat del castell, ja estan pensant en tirar endavant més propostes culturals.

La clau de l'èxit de públic ha estat oferir bona música en un deliciós marc històric. El cicle el van obrir Two Cats, amb swing, boggie, ragtime i les notes del New Orleans dels anys 20 i 30 del segle passat; van seguir els Greenway Musics, amb un extraordinari repertori d'estàndards de jazz i adaptacions de temes més moderns, i el van tancar dissabte passat els No Problemo.

El Castell de Llers s'ha afegit aquest any a la nombrosa oferta de nits d'estiu amb bona música que ja és tradicional a l'Empordà.