Nits de Circ supera els 13.000 espectadors entre Roses i Besalú

2022-08-24 17:00

Avui dimecres 24 d’agost s’abaixarà el teló de la segona entrega de “Nits de Circ” que superarà els 13.000 espectadors. S’ha pogut veure durant 12 nits: del 10 al 13 d’agost als Jardins del Molí de Besalú, al peu de Circusland, el Palau Internacional de les Arts el Circ; i del 16 al 24 d’agost al bell mig del recinte emmurallat de la Ciutadella de Roses.

Una de les 13 funcions previstes es va haver de suspendre per culpa de la forta tempesta que va caure a Roses la tarda del 17 d’agost, el dia després de l’estrena a Roses. Amb un temps rècord, mentre l’equip tècnic va reparar els desperfectes causats a la infraestructura, l’equip d’oficina bescanviava les entrades per a les funcions futures.

El circ ha comptat amb un aforament total per funció de 1.250 espectadors en cadascuna de les seves 12 representacions i a poques hores de la cloenda s'han superat les 13.000.

L’espectacle ha comptat amb un públic intergeneracional: amb una grada on s’hi han vist tant infants amb els seus pares i avis com parelles i grups d’adolescents, mitjana edat i gent gran. El públic, majoritàriament de la província de Girona a Besalú, s’ha vist incrementat a Roses per una important afluència d’espectadors/es de França, país gran amant de les arts de circ.

Nits de Circ a la Ciutadella de Roses (Foto: Jaume Cusí)