Nits de Circ afegeix una nova funció a la Ciutadella de Roses

2022-08-04 09:30

Després del gran èxit de la seva primera edició celebrada l’estiu passat amb totes les entrades exhaurides i 9.300 espectadors, enguany “Nits de Circ” proposa un espectacle totalment nou amb més funcions, dies i artistes internacionals convidats. L’estrena es realitza aquest proper dimecres 10 d’agost a les 21.30h a l’espai anomenat els Jardins del Molí de Besalú, al peu mateix de Circusland, el Palau Internacional de les Arts del Circ. Un espai de 8.600 metres quadrats que, a les hores prèvies del debut viu un ritme frenètic de preparatius. Dimarts passat varen arribar-hi els 9 tràilers que contenien el circ sense lona que ja s’ha plantat amb cabuda per a 1.290 butaques a cada funció. Després 4 funcions a Besalú l'espectacle es desplaçarà a Roses on hi serà des del dia 16. 

Amb més de 8.000 entrades venudes s’ha afegit una nova funció el diumenge 21 d’agost a la Ciutadella de Roses. En total seran 13 representacions improrrogables: 4 a Besalú, del 10 al 13 d’agost, i 9 dins la Ciutadella de Roses, del 16 al 24.

La producció de circ internacional a cel obert està generant una gran expectativa per l’originalitat del concepte que permet, entre d’altres, veure volar els trapezistes sota els estels.

Nits de Circ reunirà 24 artistes arribats de 8 països en 8 atraccions: les estrelles mundials de la temerària roda de la mort (Navas Team de l’Equador), campions de patinatge acrobàtic d’alt voltatge (Duo Donnert d’Hongria), arriscats salts al trapezi volant (Camila Palma de Xile), artistes revelació de l’equilibrisme (Krasimir Vasov de Bulgària), genis de l’humor sense paraules (Eric Boo de Catalunya), vols amb les cintes aèries a 8 metres del terra (Duo Moment of Love de Vietnam) i acròbates de força inversemblant (Troupe Hassak de Kazakhstan).

L’espectacle, d’una hora i mitja de durada i sense entreacte, proposa entrades que oscil·len entre els 14 i els 44 euros i es poden seguir adquirint a través del web www.nitsdecirc.com, a les taquilles de la Ciutadella de Roses i de Circusland a Besalú i per telèfon (972505317).

Tasques de muntatge a Besalú (Foto: Jaume Cusí)