Niebla i Brito comparteixen una exposició al Celler Espelt

2015-09-15 11:00

Aquest divendres 18 de setembre, l’Espai d’Art del Celler Espelt inaugurarà la primera exposició de la nova temporada que anirà a càrrec de dos reconeguts artistes plàstics. Sota el títol de “Duets-1” podrem contemplar una sèrie d’obres de diferents tamanys, estils i temàtiques de Josep Niebla, un pintor conegut per la seva pintura realista que l’artista omple de virtuosisme i emoció i  també conegut com el pintor dels grans murals amb obres que fan referència al mar,un tema recurrent en la seva obra.

La segona part d’aquest duet la configura un grup de tretze obres d’un  econegut artista portuguès, que viu i treballa a Lisboa, José Brito, un gran amic de Niebla i amb qui, en altres ocasions també ha compartit espais i exposicions conjuntes.

L’obra que Brito presenta en aquesta mostra s'ha batejat com a obra nocturna. Són obres molt fortes que conviden a la reflexió, a lluitar contra les pors de la foscor i els fantasmes.

Aquesta exposició doble s’inaugurarà el proper divendres, 18 de setembre, a partir de les 8 del vespre i es podrà visitar a l’Espai d’Art del Celler Espelt, de Vilajuïga fins el proper 12 d’octubre de dilluns a diumenge, de 10 del matí a les 8 del vespre.