Neix l'associació d'emprenedores i empresàries Xarxa Xec

2012-09-15 11:00

Neix l’Associació Xarxa d’Emprenedores i Empresàries Competents de l’Empordà XARXA-XEC. En formen part diferents perfils com ara cantant, assessora de noves tecnologies, fotoperiodista, terapeuta, agent comercial de traduccions, creadora de reposteria, educadora física, secretària personal, empresàries amb negocis consolidats i d'altres. 

L’Associació neix amb la voluntat de fomentar les competències de les emprenedores i empresàries integrants  de la xarxa, per tal de fer visibles els valors femenins en nous models de lideratge i gestió de projectes, tant a dins com a fora de la xarxa, mitjançant una estreta col.laboració i suport que aporti beneficis en línea amb els valors de l’economia del bé comú.

Per aquest motiu el proper 22 de setembre a partir de les 20h del vespre en faran la presentació pública al carrer Monturiol durant la primera Shopping night que organitza Comerç de Figueres. La presentació oficial de l’Associació XARXA XEC es celebrarà el proper dia 4 d’octubre a les vuit del vespre al Teatre MUniciapl El Jardí de Figueres.