Neix el Servei de Difusió d’Ofertes de Treball per facilitar la contractació de temporada d’estiu a Roses

2011-06-23 11:00

L'Ajuntament de Roses ha posat en marxa l’anomenat Servei de Difusió d’Ofertes de Treball, per facilitar la contractació de personal de temporada d’estiu a les empreses del municipi. El nou servei actua com a complement al ja existent Club de la Feina, que ofereix assessorament i orientació a persones en situació d’atur.

Amb el nou servei es pretén facilitar i agilitzar la contractació de les vacants ofertades pels empresaris rosincs per atendre les seves necessitats de personal durant la temporada d’estiu. Per fer ús d’aquest servei, només cal que els interessats omplin uns formularis amb els requisits i característiques del lloc de treball a cobrir i fer-la arribar a l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, on d’immediat es posarà en coneixement de tots els usuaris del Club de la Feina.

El Club de la Feina està ubicat al CAR (Gran Via Pau Casals, 39) i obre les seves portes els dijous d’11 a 13 h. A més d’informació de les ofertes de treball per a persones aturades (via Servei d’Ocupació de Catalunya, internet, empreses, etc), se’ls ofereixen sessions dirigides entorn a temàtiques concretes (com per exemple, orientació per fer un currículum, per assistir a una entrevista de feina, etc), així com informació sobre cursos de formació.

Els empresaris interessats a contactar amb el nou Servei de Difusió d’Ofertes de Treball, ho poden fer a través de l'Àrea de Promoció Econòmica de Roses (972 152 521 o bé a promocioeconomica@roses.cat.