Neix el bloc Manifest Museu Empordà

2014-12-10 11:00

Els impulsors del manifest de suport al Museu de l'Empordà han obert el bloc Manifest Museu Empordà, per donar més visibilitat a les seves demandes. La pàgina també servirà per informar de les noves accions previstes per defensar el model del consorci i per reivindicar la feina feta des del museu durant els últims anys.

De moment, al bloc es pot consultar el text del manifest, el llistat amb les prop de 400 persones que s'hi han adherit, i la possibilitat d'enviar les dades personals i afegir-s'hi. La pàgina també compta amb un apartat per consultar els articles de premsa que s'han fet ressò de la polèmica, iniciada quan l'Ajuntament de Figueres va decidir dissoldre el consorci del Museu de l'Empordà, sense aclarir quin projecte de futur havia pensat per a l'equipament. 

Finalment, el bloc Manifest Museu Empordà vol estimular el debat sobre la cultura a Figueres. Per contribuir-hi, a la pàgina s'aniran afegint col·laboracions de ciutadans figuerencs i empordanesos, que tinguin idees i propostes per aportar a aquest debat.