NECat vols compartir esforços amb altres partits d'esquerra de cara a les municipals a Figueres

2014-06-06 09:00

Nova Esquerra Catalana (NECat), el partit del socialisme catalanista, es compromet a treballar per la ciutat de Figueres al costat del major nombre de forces d’esquerra i ciutadans independents. De cara a les eleccions municipals del 2015, expressen el desig de "construir un projecte de ciutat integrador, progressista, amb fort contingut social i obert a tota la ciutadania". 

A través d'un comunicat NECat apunta que "Figueres necessita de la complicitat de les forces d'esquerra per vertebrar aquest projecte plural i engrescador, capaç d'aprofitar tots els potencials de la nostra ciutat i que defensi un model social just i igualitari, basat en la inclusió i la cohesió. Hem de promoure i estimular les capacitats culturals, estratègiques, econòmiques i solidàries de Figueres, al temps que tracem línies de desenvolupament noves, lligades al territori i la comarca". 

Des de la seva fundació, NECat ha expressat la seva voluntat de compartir objectius, propostes, continguts i sinergies amb les altres forces d'esquerres del país. La nostra coalició recent amb ERC, en motiu de les eleccions europees, responia a aquest tarannà i podem dir, amb orgull, que l'experiència ha estat molt positiva i satisfactòria. Per això volem que aquest punt de trobada amb ERC, a Figueres, tingui continuïtat en l'àmbit municipal, amb el desig explícit d'ampliar la col·laboració i l'entesa amb altres col·lectius i forces de progrés de marcat accent social. 

Des de NECat, a partir dels valors del socialisme i del catalanisme, vol contribuir a fer de Figueres "una ciutat capdavantera, atractiva i contemporània. Justa i equilibrada. Solidària, creativa i sostenible. I la millor manera d'aconseguir-ho és que les esquerres compartim esforços, propostes i objectius, que sintonitzin amb els dels sectors i moviments ciutadans progressistes i renovadors".