Natalia Lacunza i Stay Homas tancaran el festival Ítaca a l'Escala a finals de setembre

2021-07-05 10:30

El Festival Ítaca Cultura i Acció anuncia els concerts que tancaran la novena edició del festival i que tindran lloc a l’Escala el 24 i 25 de setembre.

Natalia Lacunza obrirà el cap de setmana de concerts el divendres 24 de setembre. La cantant, compositora, i intèrpret es va donar a conèixer en el programa televisiu Operación Triunfo, però que s’ha consolidat com una nova estrella emergent de la música espanyola gràcies a la seva personal i original proposta artística. Al llarg dels dos últims anys, la seva música s'ha envoltat d'influències que van des del bedroom pop a l'RnB, o el Soul, però sense oblidar una marcada vocació pop. I tot això amb unes composicions pròpies a l'abast de molt pocs.

Ítaca tancarà la programació d’enguany, el 25 de setembre, amb el concert dels Stay Homas. El festival ha decidit tornar a programar la banda aquest any, després que molts espectadors ho hagin sol·licitat en quedar-se sense entrades pels dos concerts programats a Calella de Palafrugell i que van exhaurir les entrades fa dies. És, de moment, el darrer concert anunciat d’aquest estiu a les comarques gironines del Klaus, el Guillem i el Rai, tres músics professionals que amb pocs recursos tècnics, lletres enginyoses, melodies fresques i eclèctiques, i la seva terrassa com a escenari, van arribar a milions de persones de tot el món a través de les xarxes socials durant la pandèmia. El grup presenta el seu primer llarga durada, "Agua", amb temes inèdits, dins la  gira internacional que els farà passar per Amèrica Llatina i les principals ciutats europees i espanyoles.

Els concerts se celebraran a l’espai de barraques, al pàrquing del Rec del Molí.

Les entrades pels concerts programats es poden comprar al web del festival: www.itacacultura.cat a partir de les 14.00 hores del dilluns 5 de juliol.