'Música al Castell de Llers' vol programar alguns concerts a l'hivern

2016-08-15 10:00

El grup figuerenc Merkado Negro va tancar dissabte el cicle d'estiu 'Música al Castell de Llers', que ha celebrat la tercera edició. En aquesta ocasió el temps va respectar també el concert de tancament i es va poder celebrar sota les estrelles, al peu de la Torre de l'Homenatge. "Va ser un gran final de festa, perquè, com l'any passat, els Merkado Negro van aconseguir que el públic no pogués aguantar a la cadira i sortís a ballar", explica Anna Admetlla, una de les portaveus de Fira Bruixa Llers, l'entitat que organitza els concerts. El grup liderat per Sebastián Cortés, 'Tote', va prepara alguns peces especials del seu flamenc-fusió amb ritmes de rock, jazz i funk per la seva actuació d'estiu a Llers. 

L'èxit d'aquesta tercera edició fa que l'organització ja pensi en una quarta en la qual no es preveuen massa canvis. Una oferta variada que pot atraure tot tipus de públic i un espai amb encant com és el recinte del castell es preveuen els eixos principals de continuïtat. De fet, aquest any ja s'ha fet un canvi d'ubicació de l'escenari que valoren molt positivament perquè permet que hi càpiga més públic amb excel·lent visibilitat.

Merkado Negro va tancar cinc dissabtes de música durant els quals han actuat el Quartet de corda Gerió, Bourbon, Coplazz i Madam Boogie. Nuri Llinares, també membre de l'organització, avança que no només es pensa en una pròxima edició d'estiu sinó també en alguna actuació musical o de teatre per fer durant l'hivern també al recinte del castell.