Mostra de Vins de la DO Empordà a Roses

2016-04-16 13:00

Aquest diumenge 17 d'abril, la plaça Catalunya de Roses acollirà dla tercera Mostra de Vins DO Empordà. L'esdeveniment s'emmarca dins de les variades opcions del Festival Vívid, que durant tot el mes d'abril ofereix la possibilitat de descobrir la gran riquesa enològica de les comarques empordaneses, combinat amb activitats culturals, esportives i gastronòmiques.

Roses, com a porta d'entrada de la «Ruta del Vi DO Empordà» i membre actiu del «Club d'enogastronomia»  del Patronat de Turisme Costa Brava - Girona, participa activament en accions promocionals per a donar a conèixer la identitat gastronòmica i enològica del municipi.

Enguany la Mostra de Vins DO Empordà compta amb la participació de nou cellers de reconegut prestigi; Celler Hugas de Batlle, Bodegas Mas Vida, Cellers Gerisena, Empordàlia, Espelt Viticultors, Gelamà, La Vinyeta, Cellers d'en Guilla i Masetplana

L' Estació Nàutica Roses - Cap de Creus serà l'encarregada de proposar un tast per a maridar amb la gran varietat de vins que els cellers exposaran i donaran a tastar a tots els visitants de la Mostra. El tiquet de degustació constarà d'un tast gastronòmic i dues degustacions de vi, al preu de 4€.

Aquest esdeveniment és l'acte que clou les activitats del Festival Vívid a Roses d'aquest mes d'abril. Posa en relleu l'interès dels cellers de la Ruta del Vi DO Empordà a donar a conèixer els seus vins a un mercat de proximitat com és Roses, que aquests dies acull una important afluència turística atesa les vacances escolars a França.