Mor ofegat un home de 72 anys a la platja de Riells

2021-08-14 20:00

 

Un home de 72 anys d’edat i de nacionalitat francesa ha mort aquesta tarda a la platja de Riells del municipi de l’Escala. 

Segons l’avís que s’ha rebut al telèfon d’emergències 112 (18:10 hores), els socorristes de la platja han tret de l’aigua un home que s’estava ofegant.

Un cop a la sorra, els socorristes han començat a practicar-li les maniobres de reanimació fins a l’arribada dels efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que han seguit amb les maniobres tot i que finalment han resultat infructuoses. Per atendre l’emergència, el SEM ha mobilitzat a la zona dues  unitats terrestres i un helicòpter medicalitzat.

La platja de Riells disposa de servei de vigilància i en el moment dels fets hi onejava la bandera verda.

Fins al lloc també s’han desplaçat dues  dels Mossos d’Esquadra i efectiius de la Guardia Civil, que s’encarreguen de les diligències.

Es tracta de la catorzena víctima mortal ofegada a les platges catalanes des que va començar la campanya el passat 15 de juny.

Protecció Civil de la Generalitat insisteix en la importància d’extremar les precaucions a la platja i escollir, en la mesura del possible, aquelles que estiguin vigilades.