Mor a la platja de Santa Margarida una dona de 71 anys

2013-08-03 13:00

La Direcció General de Protecció Civil de Catalunya (DGPC), a través del Centre de Coordinació d'Emergències de Catalunya CECAT, ha rebut avís de la mort d’una dona, a les 10.13 hores, a la platja Santa Margarida de Roses, al  terme municipal de Roses.

Segons les primeres informacions, una dona ha avisat als socorristes de la Creu Roja que una amiga seva s’estava banyant i tenia problemes. Els socorristes de la Creu Roja ràpidament han tret la dona de l’aigua, ja inconscient, i han realitzat les primeres maniobres de reanimació.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat al lloc dues ambulàncies. Els professionals sanitaris han fet maniobres de reanimació però amb resultats infructuosos. Es tracta d’una dona amb una de 71 anys i  de nacionalitat espanyola.

En aquest succés també hi ha treballat el cos dels Mossos d’Esquadra, amb 2 patrulles de la Comissaria de Roses. Un cop s’ha certificat la mort de la dona, els serveis funeraris s’han fet càrrec del cos.

A la platja on ha passat l’incident hi havia bandera verda i feia pocs minuts que havia començat el servei de vigilància de la Creu Roja.