Monica Bellucci al Museu Dalí i torna el mercat a la plaça del Gra entre les innocentades que corren per la xarxa

2013-12-28 13:30

El 28 de desembre es permeten tota mena de comentaris basats en la imaginació amb ganes de crear confusió i somriures. A les xarxes socials n'hi ha dotzenes relacionats amb Figueres i la comarca. Així Ester Marcos publicava al Facebook que "els displicents operaris han treballat fort aquestes festes i ja han acabat les obres de la plaça del Gra, avui ja s'ha pogut fer mercat amb tota normalitat" i ho il·lustrava amb una fotografia retrospectiva de la plaça plena de compradors. Ràpidament s'hi han afegit comentaris del tipus "m'han dit que per celebrar-ho fan descomptes del 50% en mandarines, pomes i pebrots" o "m'han dit que a la tarda hi haurà activitats per a la mainada".

Per la seva part Lluís Benejam ha afirmat al Facebook que l'actriu "Monica Bellucci fa avui una visita al Museu Dalí i també vol anar a visitar el castell Sant Ferran de Figueres, ja que està buscant escenaris per fer una peli". Ricard Sayeras hi ha afegit "a la tarda ens ve a veure a Els Pastorets perquè busca actors locals per la peli" i d'altres hi afegien llenya assegurant que l'havien vista en un cafè i a la Rambla.

Des del Facebook oficial de l'Embarraca't s'apuntava amb indignació que "l'any 2014 no hi haurà Embarraca't. La comissió de festes xungues ho ha decidit per que li ha sortit d'allà. Sort a tots en un dia com avui!". I l'arqueòloga Anna Maria Puig desvetllava que "tot sembla apuntar que sota l'església parroquial de sant Pere de Figueres podrien trobar-se les restes del mausoleu d'un noble personatge romà dit Primus Figuerensis"; Alfons Romero hi afegia "crec que l'heurística apunta cap un Botiguerus Erectus, poc evolucionat".

Imatge publicada al Facebook de Lluís Benejam