Molts DJ's catalans a l'Electrobeach de Barcarès al Rosselló

2013-07-06 10:30

El festival més important de música electrònica de França, l'Electrobeach Music Festival EMF 2013 de Barcarès (Rosselló), està entre els 20 més destacats d'Europa. Es fa els dies 19 i 20 de juliol i comptarà amb les actuacions estelars de David Guetta i de Martin Solveig, a més de Hardwell, Nicky Romero, Reepublic, Afrojack, Sebastian Ingrosso, Markus Schulz, Sergi Domene, Alex de Guirior i Marsal Ventura (FLAIX fm), Nervo, Morgan Nagoya (NRJ), Circoologik, Dj Smash i Dizzee Rascal.

El ritme de venda d'entrades és alt, tant de públic francès com català, tot i que aquesta és la primera edició de pagament. Amb tot, els preus són molt assequibles en relació a la qualitat del cartell (30 euros l'entrada de dia, 40 euros l'abonament que es pot adquirir a Tickemaster).

L'Electrobeach Music Festival es vol convertir en un festival transfronterer de referència, ja que està molt a prop de Barcelona, Girona i la Costa Brava i a només 20 minuts de la Jonquera.

A l'edició de l'any passat hi van assistir 40.000 persones, vingudes de tot arreu, també de Catalunya i de la resta de l'estat. Per aquest motiu els organitzadors del festival aposten per fer-ne difusió a Catalunya. El Festival se celebrarà enfront del mar i del famós vaixell Le Lydia, on el públic gaudirà de dia i de nit de les emocions que genera la música electrònica, en un escenari espectacular com Port Barcarès. A més les possibilitats d'allotjament són molt grans, ja que l'organització posa a disposició dels assistents que vulguin, entre altres ofertes, un càmping a uns preus molt competitius.