Miqueleta Balanzó (CTT Tramuntana) s'adjudica el bronze en el Català sub-21

2012-06-11 19:00

En el Campionat de Catalunya en categoria sub-21 que es va disputar aquesta passat cap de setmana, la jove jugadora del TT Tramuntana Miqueleta Balanzó es va penjar una nova medalla a la sumada en categoria juvenil. Miqueleta Balanzó, com a cap de sèrie, començava la competició als quarts de final, on es desfeia còmodament de la jugadora del Falcons de Sabadell Helena Torné, per un contundent 3-0. A semifinals, no podia amb la futura campiona Maria Ballester, una de les grans figures del tennis taula català. Tot i aconseguir emportar-se un set, finalment la vallesana accedia a la semifinal. Amb aquesta tercera posició, la jugadora del Tramuntana suma un total de dps podis en els Campionats de Catalunya per edats i posa un brillant punt final a una temporada que podem qualificar d’excel·lent, ja que ha acompanyat perfectament a la capitana de l’equip Anna Roselló en la Lliga de Primera Nacional femenina sumant el 70% dels punts, essent vital en la tercera posició final de l’equip.

En categoria infantil, també participava en el Campionat de Catalunya Roger Grau, que no va ser capaç de superar la primera ronda del quadre. Finalment, en la Lliga Territorial de veterans, ajustada derrota del TT Tramuntana davant el CTT Palafrugell per 2-3. Eduardo Bernal i José Antonio Machín van sumar un punt cadascun en els individuals, però la derrota en el doble condemnava al conjunt figuerenc.

El proper cap de setmana es disputarà a Figueres el Top català absolut, que reuneix als 8 millors classificats del rànquing català en categoria masculina i femenina, i el Campionat de Catalunya benjamí. El TT Tramuntana organitzarà conjuntament amb la Federació Catalana de Tennis Taula i l’Ajuntament de Figueres aquestes competicions en el pavelló poliesportiu municipal, entre dissabte i diumenge al matí. S’espera una participació d’uns 100 jugadors/es i el club figuerenc hi prendrà part amb una nombrosa participació, que té possibilitats d’obtenir diversos podis (en benjamí masculí, per exemple, tenim 3 dels 4 primers classificats del rànquing català).