Miquel Gotanegra reelegit president de l'Associació d'Hostaleria de l'Alt Empordà

2023-11-28 12:00

L’empresari Miquel Gotanegra ha estat reelegit per unanimitat president de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà (AHAE). A l’assemblea, que es va fer aquest dilluns 27 de novembre en un acte a Vilafant, es va escollir també per formar part de la nova junta directiva a Salvador Jordà, com a vicepresident; Fermí Lee de tresorer; Max Huguet, com a secretari; i com a vocals a Carmel Isern, Guillem Casamitjana, Roser Bronsoms; Bele Gràcia; Ramon Duran; Ariadna Sala; i Pep Piarnau.

Miquel Gotanegra, que és president de l’Associació d’Empresaris de l’Alt Empordà des del 2019 i que havia estat vicepresident de l’entitat durant 25 anys, ha impulsat un cicle de jornades de turisme de gran interès per enfocar el camí que vol seguir la comarca per aconseguir que el turisme sigui cada cop més sostenible i de qualitat i que l’oferta faci viure als visitants experiències úniques i innovadores. Les jornades han reunit centenars d’empresaris i de representants d’un gran nombre institucions. S’han generat debats de gran interès, dels quals se’n poden extreure conclusions per enfocar el camí que ha de seguir el turisme.

“Cap al 2050. Visió de futur”. Sota aquest títol els empresaris de l’Alt Empordà van continuar ahir el debat iniciat l’any passat per debatre els reptes turístics de la comarca. La quarta jornada, que es va fer a la masia Palol de Sabaldòria de Vilafant ha posat de manifest un cop més que la comarca te un gran potencial i capacitat per atraure turisme durant els 365 dies de l’any.