Mim, Alison Darwin i On Our Way són els finalistes del Concurs Joan Trayter

2019-09-02 17:30

L'Associació de Veïns i Comerciants de la plaça de l’Estació de Figueres (AViC) i Music Lan Studios convoquen el concurs musical Joan Trayter obert a joves solistes i grups de Catalunya, en especial empordanesos, amb l’objectiu de dinamitzar la zona de la ciutat a la qual representa. El concurs compta amb l’impuls i patrocini de l’Ajuntament de Figueres i amb la imprescindible col.laboració i suport del Festival Acústica, Perspective Events , Events 347 Factory i Ràdio Vilafant.

Aquest concurs està obert a tots els grups o solistes de música, independentment dels seus estils, adreçat especialment al jovent, tot i que pot participar qualsevol persona, amb la condició de ser novells. L’edició d’enguany és la cinquena i ha batut el rècord d’inscrits  amb un total de 63. 

D’entre tots els grups o solistes, els tres seleccionats pel jurat són considerats els finalistes i opten cadascun a un dels tres premis del concurs. Gravació i mescla d’un EP als estudis Music Lan pel primer. Actuació al Festival Acústica 2020 pel segon. I, finalment, el tercer classificat podrà actuar a l’Embarraça’t de les Fires i Festes de la Santa Creu 2020 de Figueres.

Els tres finalistes són Mim, grup de rock alternatiu de La Sènia, Alison Darwin, grup d’indie rock de Barcelona i On Our Way, també grup de rock alternatiu de Tarragona. Aquest any la final se celebrarà el dissabte 7 de setembre a partir de les 8 del vespre. Es complementarà amb una botifarrada popular i el concert de Bananna Beach.

El concurs porta el nom del productor i músic empordanès Joan Trayter que va morir l'any 2002.